Over de Markt

Welkom op de website van Onze Weekmarkt!

Op deze website vind je alle informatie over Onze Weekmarkt; de markten in de gemeente Sint Michielsgestel. Hieronder vallen de markt in Sint-Michielsgestel, Markt Berlicum, Markt Middelrode, Markt Gemonde en Markt Den Dungen. Op deze website kun je onder andere terecht voor het laatste nieuws, aanbiedingen, recepten, informatie over ondernemers en de leukste acties die online of op de markt plaatsvinden.

In Sint Michielsgestel zijn er verschillende markten met een gevarieerd aanbod op verschillende dagen, er zijn hier dan ook genoeg kraampjes waar je terecht kunt voor de leukste koopjes. Klik hier voor een overzicht van alle ondernemers, dit geeft een goed beeld weer van wat er op de markten te vinden is.

Een overzicht van alle openingstijden van de markten

Dinsdag Markt Den Dungen aan de Litserstraat: 08:00 – 12:00 uur. Op deze kleine maar gezellige buurtmarkt vind je zo’n vier vaste kramen met de belangrijkste producten: kaas, vis, kip en groenten en fruit. Klik hier voor de locatie van de markt.

Dinsdag Markt Gemonde aan de Dorpstraat: 12:30 – 16:30 uur. Ook Gemonde is een kleine buurtmarkt. Een aantal ondernemers die ook in Den Dungen staan, rijden ’s middags hun wagen naar Gemonde. Ook hier kun je weer terecht bij vier kramen met lekkere en verse producten. Klik hier voor de locatie.

Woensdag Markt Berlicum op het Mercuriusplein: 08:00 – 12:00 uur. Berlicum is een wat grotere markt met ongeveer 12 ondernemers. Een combinatie van food en non-food kramen. Van damesmode en kleinvak artikelen tot kaas en noten & zuidvruchten. Klik hier voor de locatie.

Vrijdag Markt Middelrode aan de Driezeeg: 08:00 – 12:30 uur. Op het plein aan de Driezeeg in Middelrode vind je ook een mini markt. Hier staan een aantal ondernemers gezellig rondom het pleintje. Klik hier voor de locatie.

Op vrijdagmiddag van 12:30 – 17:00 uur kan je een bezoekje brengen aan de markt op het Petrus Dondersplein in Sint-Michielsgestel. De Markt Sint-Michielsgestel is de grootste markt in de gemeente. Ongeveer 20 ondernemers verkopen hier wekelijks hun producten. Een gezellige markt, die zeker een bezoekje waard is. De marktondernemers staan voor je klaar met producten van kwaliteit en geven je graag advies. Echte Brabantse gezelligheid! Klik hier voor de locatie.

Heb je nog een vraag of opmerking? Neem dan contact op via ons contactformulier.

We zien je graag snel op één van de markten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding! 

Deze website wordt wekelijks bijgehouden. Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste marktnieuws en van onze aanbiedingen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier voor de nieuwsbrief.