Stoepje bakker Elmar – Middelrode

Alles over Stoepje bakker Elmar

Elmar weet niet beter dan dat hij op de markt staat, hij doet dit namelijk al sinds zijn 12e. Op zijn 18e werd deze leuke bijbaan zijn vaste baan. Toen Elmar 23 was, mocht hij het schip zelf gaan besturen en werd hij zelf ’t Stoepje ondernemer.

Ondertussen is Elmar 31, wat betekent al bijna 20 jaar ervaring en 8 jaar ’t Stoepje ondernemer. En Elmar is niet zomaar een ’t Stoepje ondernemer, hij heeft maar liefst 16 markten!

Wie is ’t Stoepje bakker Elmar?
Elmar kun je wel beschrijven als enthousiast en ambitieus. Er zal ook geen dag zijn dat mensen hem niet vrolijk in zijn kraam zien staan. Ook zijn personeel is altijd vrolijk en vriendelijk, dit is waar hij ze op uitgekozen heeft. Elmar zit ook nooit stil, hij wil graag voorloper zijn. Hij zal daarom altijd blijven investeren en op zoek gaan naar nieuwe dingen.

Waarom komen klanten bij Elmar aan de kraam?
Elmar zijn kraam ziet er altijd piekfijn uit: strak en netjes. Hij heeft een erg groot assortiment waardoor er voor elke klant wat bij zit. Ook zorgt hij voor variatie in zijn assortiment, hij wil graag dat zijn klanten elke keer weer wat nieuws kunnen proberen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat er niks lekkers meer is aan het eind van de dag. Elmar werkt namelijk samen met Too Good To Go, dit zorgt ervoor dat er op elk moment van de dag genoeg keus is!

Wat is zijn Elmar extra service?
Elmar is gewoon heel makkelijk en probeert je altijd te helpen, wat het probleem ook is. Kan hij het op een of andere manier oplossen? Dan zal hij dit altijd doen! Klanten omschrijven Elmar ook wel als klantvriendelijk en klantgericht. Er kan dan ook altijd bij Elmar besteld worden, hij heeft namelijk graag goed contact met zijn klanten. Of dit nu telefonisch is of via de mail, dat maakt hem niet uit. Alles om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken!

(Bron : https://stoepjebakkerelmar.nl/over-ons)

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen
Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen