Klok Brood & Banket

Welkom bij Klok Brood & Banket, wij zijn een begrip in Berlicum en wijde omgeving. Al meer dan 25 jaar staan wij op de markt vanwege onze kwaliteit, brede assortiment, service en klantvriendelijkheid.

Klok Brood & Banket heeft een ruim assortiment overheerlijke vlaaien, taarten en los gebak, heerlijke vlaai of taart eventueel in mooie punten gesneden of met extra slagroom. Hiernaast hebben wij ook een ruim assortiment aan ambachtelijk gebakken Brabants worstenbrood, heerlijke saucijzenbroodjes, koek, taarten, vlaaien en gebak, brood en luxe broodsoorten vervaardigd van eerste klas grondstoffen dus gegarandeerde kwaliteit.

Wij staan donderdagmiddag op het Vincent van Goghplein in Helvoirt, vrijdagmorgen aan de Driezeeg in Middelrode en zaterdagmorgen bij de Zuiderpassage in Den Bosch-zuid.

Wij zijn niet alleen op de markt te vinden maar ook online, bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest! Liever dagvers afhalen? Geen probleem! Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.klokbanket.nl/ of Facebookpagina: https://www.facebook.com/Klok-brood-banket-705444676152041/

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen
Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen