Het Poeliertje

Welkom bij Het Poeliertje!

Ik verkoop verse en gegrilde kipproducten en streef ernaar dat alle producten vers en exclusief zijn. Hierbij kun je denken aan kipfilet, dijenfilet, kippenbouten, rollades, diverse soorten schnitzels, kip shoarma, tv sticks, kippenbouten, gebakken kippeling, kippensoep en diverse soorten kipsnacks. Alles wordt vers voor u gebakken. Alle kippen hebben een goed leven gehad en zijn met de grootste zorg geslacht. Iedere dag wordt alles opnieuw met zorg bereid, zodat alle producten goed vers blijven. De kipproducten zijn ook zeer geschikt voor mensen met verschillende diëten, de meeste producten zijn gluten- en lactosevrij. En als het allemaal nog niet beter kon… Bij ons kun je ook je buffetjes samenstellen voor een feestje. Denk bijvoorbeeld aan bami, nasi, saté in saus en verschillende soorten snacks. Kom langs om uw wensen te bespreken!

Wij zijn sinds 2016 begonnen met deze onderneming. Het verkopen van verse producten op verschillende markten was iets we me aansprak. Vanuit hier ben ik verder gaan uitbreiden naar meer producten, exclusieve producten en naar meer markten. Ik zit nog vol passie en gedrevenheid om verse en gegrilde kipproducten te verkopen.

Naast de de markt in Den Dungen  ben ik ook nog te vinden in Waspik en Genderen (woensdag), Nieuwendijk (donderdagmiddag), Asperen (vrijdagochtend), Hardinxveld (vrijdagmiddag) en in Werkendam (zaterdag).

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn website of Facebookpagina.

Goed om te weten: We doen sinds kort mee aan het ‘’Piggy spaarsysteem’’. Als klant krijg je bij je aankoop  punten waarmee je uiteindelijk voor gratis producten kunt sparen!

Graag tot ziens op een van de markten!