Geplaatst op: 16 september 2020

Prijswinnaar Carla Knocken ontvangt haar gewonnen smart-tv!

In juni zijn de markten in de gemeente Sint-Michielsgestel van start gegaan met het actief promoten van de markt. Gelijk hieraan is ook de website van de Markten Sint-Michielsgestel (www.onzeweekmarkt.nl) live gegaan. Om dit te vieren werd er een gave winactie op de markt georganiseerd. Marktbezoekers konden zich met e-mailadres aanmelden voor de actie en deden zo automatisch mee om kans te maken op een SMART televisie. Ook werden zij gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief en ontvangen zij nu wekelijks allerlei informatie over de markt in hun mailbox.

De eerste van 3 smart-tv,s is afgelopen vrijdag uitgereikt aan Carla Kocken! Zij was erg blij met haar gewonnen smart-tv.

Maar niet getreurd voor deelnemers die niet gewonnen hebben, want in de toekomst zullen er nog veel meer (win)acties plaatsvinden. Volg Onze Weekmarkt daarom op Facebook en Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen rondom de markt. Ook alle informatie over de markt (win) acties wordt hier gedeeld.

Deel op Facebook Verstuur per mail