Geplaatst op: 29 mei 2022

Op de markt krijg je waar voor je geld..

Meer waar voor je geld..

Het leven lijkt het de laatste weken gemunt te hebben op onze portemonnee. Tanken is geen grapje meer en alles lijkt wat duurder te worden. Inflatie is een woord wat eenzelfde lading als corona krijgt en krijgt aandacht bij de gesprekken met buren, collega’s familie en vrienden. Gelukkig kun je op de markt terecht voor producten met een eerlijke prijs en goede service.

Een manier om je te onderscheiden is om meer kwaliteit te leveren voor de juiste prijs. Het brengt ons tot de term: Prijs kwaliteit verhouding. Ook op de markt is die natuurlijk van belang.

 

Je gulden is een daalder waard

Voor de generatie die de gulden nog kende (is er al meer dan 20 jaar niet meer) was het een bekende slogan. Nog steeds spreekt het veel mensen aan. Het was een landelijke promotie om te laten zien waar de markt voor staat. Het lijkt lang geleden. Het klopt echter nog steeds. Er zijn betaalbare groenten, fruit, kleren en vis te verkrijgen op de markt. Soms is het prijsverschil wat kleiner. Echter de vis is verser dan uit de supermarkt: Meer kwaliteit voor dezelfde prijs.

 

Verser dan vers

Op de markt worden de kaas, je vleeswaren en ook de vis ter plekke gesneden en bereidt. Het is natuurlijk heerlijk. Ook de geur van vers gebrande noten is natuurlijk heerlijk. Ook zijn er de mooie bloemen en planten die langer staan! Verser voor hetzelfde geld.

Gezelligheid & persoonlijke service

Waar krijg je vandaag de dag nog persoonlijke aandacht in de winkel? Het is een schaars goed aan het worden. Op de markt wordt er rijkelijk mee gestrooid. De juiste kaart voor een gelegenheid, garen om je blouse mee af te maken of dat mooie shirt met een bijpassende tas. De prijzen zijn eerlijk en de service is top. Daar wordt je toch gelukkig van?

Volop keuze

De markt wordt steeds completer. Wanneer we meer ruimte zouden hebben waren er nog meer vakspecialisten te vinden op de markt. Kleding, beddengoed, brood, kaas, eieren, vlees, vis garens, stoffen, sokken, ondergoed, verse friet, broodjes, bloemen, planten, aardappelen, tassen, telefoonhoesjes…..waar vind je dat vandaag de dag nog?

Zien we jou ook deze week?

We zien je graag om te horen hoe het met je gaat en waar we je deze week bij mogen helpen. De markt….de plek voor en door mensen.

 

Deel op Facebook Verstuur per mail