Geplaatst op: 21 augustus 2022

Nederland is rijk aan bezienswaardigheden!

Het is natuurlijk leuk om een dagtocht te maken in Nederland. Nederland heeft veel te bieden. Denk maar aan de Amsterdams grachten, het Binnenhof, de Scheveningse Pier, de Efteling, de Veluw, Kinderdijk met haar molens ne natuurlijk ook Volendom….om een paar voorbeelden te geven.

Internationaal bekend!

Niet alleen Nederlanders houden van dagtochten…ook buitenlandse toeristen houden van ons land. Denk maar aan de Keukenhof, Madurodam, het Anne Frankhuis en ook Giethoorn. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Het is heerlijk om er eens te komen en te zijn.

Kaasmarkt van Alkmaar

Is daarnaast ook een geweldige plek om volop te genieten van de tradities om kaas te kopen en verkopen. Wist je dat ze deze zomer het moesten afgelasten vanwege het hete weer? Jammer natuurlijk. Zeker als je er net op bezoek was.

Geen gesmolten kaas op jouw markt!

Deze week wordt een droog en warm weekje! Perfect dus om even naar de markt te gaan. Lekker op de fiets, lopend of met de auto. Een heerlijk stukje kaas kopen, fruit, groenten, Oud Hollandse snoepjes, chocolade, telefoon accessoires, vlees, kip of een heerlijke snack. Natuurlijk zijn er ook de mooie kleren, tassen, riemen en heerlijke noten.

Maak er gerust een dagtochtje van ….bij ons op de markt! Je bent van harte welkom

 

Deel op Facebook Verstuur per mail