Geplaatst op: 8 oktober 2022

Mode op de Markt!

Mode op de Markt!

Sinds de evolutie van onze samenleving heeft mode een rol gespeeld in de moderne maatschappij. Mode is een woord wat teruggaat naar de tijd van de Romeinen, Griekenland en de pyramides in Egypte. Het was toen al een statussymbool. Vandaag de dag gebeurt dat nog steeds. Daarnaast is het natuurlijk een noodzakelijk kwaad en een manier om je eigen identiteit vorm te geven.

Een miljardenindustrie

Er gaan miljarden om in de modewereld. Het is niet gek. Naast eten is kleding erg belangrijk voor ons allemaal. Afhankelijk van onze portemonnee shoppen we de massamodemerken, premium merken, luxe kleding of zelfs van individuele mode-ontwerpers.

Nieuwe collecties

Ieder seizoen kent haar eigen soort kleding. We zitten in de herfst en de winter staat te beginnen. Een dikke warme winterjas of trui ligt dan meer voor de hand om te kopen dan een korte broek of sexy topje. De marktondernemers doen ieder seizoen hun best om de mooiste kleren voor de beste prijzen in te kopen.

Betaalbaar, goed en met persoonlijke aandacht

Op de markt kun je natuurlijk ook kleding, schoenen, tassen en meer kopen. De marktkoopmensen doen hun inkopen op basis van hoe goed ze hun klanten kennen (en jou). Ze weten wat en voor welk budget er een markt is op de markt. Het is de basis van jouw nieuwe broek, shirt, blouse, jas of lekkere warme trui!

Zien we je op de markt?

Je bent van harte welkom!

Deel op Facebook Verstuur per mail