Geplaatst op: 29 mei 2023

Juni staat voor de deur!

Nog een paar weken en het is officieel zomer (21 juni). We worden ook eindelijk door het weer warm gemaakt (letterlijk en figuurlijk) voor een mooie zomer. De barbecue is misschien het afgelopen weekend al afgestoft en tal van lekkers van de markt heeft er al op gelegen.

 

Zon, zomer en vakantie!

Heb je al vakantieplannen gemaakt? Zijn de gesprekken die nu wat meer op gang komen. Het is natuurlijk heerlijk om hier al van weg te dromen en te kijken waar je dit jaar naartoe gaat. Misschien heb je de vakantie al geboekt en ben je al aan het shoppen voor nieuwe tassen, koffers en strandslippers of wandelschoenen.

 

Een korte week!

Deze week is natuurlijk gestart met een extra vrije dag. Even wat leuks doen, de woonboulevard afstruinen of een lange wandeling maken. Het is mooi om te ontdekken hoe je met een momentje van rust de week met nog meer energie kunt starten.

 

Kom je shoppen deze week?

We zien op de markt steeds meer mensen met een lichtelijk grotere glimlach dan normaal. Wat de zon met ons doet is geen raadsel meer voor veel marktondernemers. Het is een extra dosis geluk welke zich vertaalt naar glimlachen en leuke gesprekken. Het is cliché: Het geluk zit hem in de kleine dingen. Om er nog eentje bij te gooien: Geluk zit in jezelf.

 

Maak er een mooie week van en wees gul met je glimlachen op de markt en ook daarbuiten!

 

Deel op Facebook Verstuur per mail