Geplaatst op: 5 augustus 2020

De winnaars van de SMART TV zijn bekend!

Het is eindelijk zover. Hier hebben jullie natuurlijk lang op gewacht; de winnaars van onze eerste winactie zijn bekend. We hebben willekeurig drie winnaars gekozen. 1 winnaar van de markten Den Dungen, Gemonde en Middelrode, 1 winnaar van Berlicum en 1 winnaar van Sint-Michielsgestel.

Allereerst willen we iedereen bedanken voor de deelname aan de actie. Blijf ons ook na de actie volgen en schrijf je in voor de nieuwsbrief (mocht je dit nog niet gedaan hebben). Er komen in de toekomst namelijk nog meer leuke acties aan! Daarnaast houden we je via onze kanalen op de hoogte van alles wat er speelt op en rondom de markt. Leuke aanbiedingen, nieuws en informatie over de markt.

Op onderstaande afbeelding zie je of je bij de drie winnaars hoort. De uitreiking van de tv’s zal de eerste 3 weken van september zijn. Iedere week wordt er dan een tv uitgereikt. Informatie hierover ontvangen de winnaars t.z.t. Namens alle marktkooplieden willen we de winnaars alvast feliciteren met deze prachtige prijs en hopen dat jullie er veel plezier van zullen hebben.

Deel op Facebook Verstuur per mail