Geplaatst op: 6 februari 2020

De website van Onze Weekmarkt is live!

Welkom op de website van Onze Weekmarkt!

De markten in de gemeente Sint-Michielsgestel gaan van start met De Markt Online. Onder Onze Weekmarkt vallen dus alle warenmarkten uit de gemeente Sint-Michielsgestel, namelijk de markt in St. Michielsgestel zelf, Den Dungen, Gemonde, Berlicum en Middelrode.

De website biedt een compleet podium voor de markt. Door middel van de website wordt de marktbezoeker op de hoogte gehouden van alle activiteiten die plaatsvinden op en rondom de markt. Om de lancering van de website te vieren zal er ook een winactie van start gaan, iedereen uit de gemeente kan hieraan meedoen. Deelnemers kunnen een prachtige prijs winnen, namelijk één van de drie smart tv’s!

Betrokkenheid van de consument bij de markt
Voor warenmarkten wordt het steeds lastiger om te concurreren met bijvoorbeeld supermarkten en online shops, daarom helpt De Markt Online deze warenmarkten door mensen te stimuleren om naar de markt te gaan. Het is als ondernemer belangrijk om je in deze tijd online goed te profileren, De Markt Online helpt hierbij door actief promotie te doen in combinatie met diverse activiteiten op de markt.

Naast dat er een website live gaat, worden er ook een aantal social media kanalen opgezet om op verschillende manieren zichtbaar te zijn. Hiermee kan de sfeer en unieke beleving van de markt goed worden overgebracht. Facebook en Instagram worden naast de website ingezet als hoofdmiddel om de markt te promoten, hier worden aanbiedingen, marktnieuws, recepten, winacties en nog veel meer op gedeeld. Ook wordt er wekelijks een nieuwsbrief verstuurd. Door mee te doen met de winactie, ontvang je wekelijks de nieuwsbrief in je mailbox. Hiermee willen we betrokkenheid van de consument bij de markt creëren.

Een nieuwe strategie
Met het promoten van de markt is het doel uiteindelijk om de groei van het aantal marktbezoekers te verhogen, De Markt Online hoopt hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Het is belangrijk om in dit tijdperk alle campagnes crossmediaal op te zetten, op deze manier kunnen er diverse én nieuwe doelgroepen bereikt worden. De Markt Online zal de gehele (online) marketing voor de markten in de gemeente Sint-Michielsgestel verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over Onze Weekmarkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste marktnieuws en van onze aanbiedingen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier voor de nieuwsbrief.

 

Deel op Facebook Verstuur per mail