Geplaatst op: 13 november 2022

De marktondernemer in het zonnetje!

Deze week is het de week van de ondernemer. Hij wordt geopend door Constantijn van Oranje. De hele week wordt er in het hele land aandacht geschonken aan de ondernemers. Het is belangrijk om juist in deze dagen de lokale ondernemer te helpen en te ondersteunen.

 

De derde week van November

In heel Europa staat de derde week van November het ondernemerschap centraal. Het gebeurt al sinds 2016. Misschien is het je nog niet eerder opgevallen. Het is echter goed om stil te staan bij de anderhalf miljoen ondernemers die Nederland rijk is. De kleine en grote ondernemers op de markt horen hier ook bij. Ze laten met hun lef en doorzettingsvermogen zien, dat het ondernemerschap wat moois is.

 

De lijm van de maatschappij

Dankzij de (lokale) ondernemers is het mogelijk om de maatschappij draaiende te houden. Ze zorgen voor banen en sponsoren ook de clubs en verenigingen. Het is mooi om te zien hoe ze het kloppende hart vormen van veel gemeenschappen.

 

De marktondernemer is er voor jou!

Wanneer je regelmatig op de markt komt weet je dat de marktondernemers er al vroeg bij zijn en hun beste beentje voor zetten om hun klanten gelukkig te maken met hun producten. Ze hebben verstand van zaken en vinden het fijn om even een praatje te maken. Het is een unieke sfeer welke je alleen op de markt aantreft.

 

Kom je deze week ook langs op de markt?

Je bent van harte welkom!

 

Deel op Facebook Verstuur per mail