Geplaatst op: 19 september 2022

De derde dinsdag van September

Een geheim is geen geheim…

Of dat nu goed of slecht is, is een ander verhaal. We weten echter vaak al lang voor de presentatie van de miljoenennota wat er gaat gebeuren. Wat mogen we verwachten 2023?

 

Economische groei?

De overheid verwacht een economische groei van 1,5 procent voor 2023. De groei voor dit jaar is naar verwachting 4,6 procent.

 

De koopkracht verbeteren

Met een steunpakket van 17,2 miljard wordt de koopkracht verbeterd. De prijzen zijn omhoog gegaan van de boodschappen en ook zien we de energieprijzen sterk stijgen. Zo worden de toeslagen voor de huur en het kind gebonden budget verhoogd. Ook worden de brandstofaccijnzen tijdelijk verlaagd.

 

Het klimaat

Er komt een klimaatfonds welke gaat investeren in duurzame waterstof, wind op zee en ook aan warmtenetten. Het is duidelijk geworden hoe afhankelijk we zijn van energie uit het buitenland. Dit zijn kansen voor een groenere toekomst (voor de generaties na ons).

De Markt…

Blijft zoals hij is ook na de derde dinsdag van September. Met marktondernemers die klaar staan voor jou en alle andere klanten. Ze zorgen voor producten met een goede kwaliteit en eerlijke prijs. In combinatie met de persoonlijke aandacht die je krijgt en de unieke sfeer is het iedere keer weer een plezier om er de boodschappen te doen.

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail