Geplaatst op: 12 september 2022

Boodschappen horen in een goede tas!

Een mooie tas!

Als je boodschappen haalt op de markt is het natuurlijk belangrijk om een sterke en goede boodschappentas te hebben. Er zijn volop mogelijkheden. We maken de laatste jaren een stap terug in de tijd. Waar in de jaren vijftig en zestig het heel normaal was om een boodschappentas mee te nemen werd het later de plastic draagtas. Sinds een paar jaar (2016) wordt men gemotiveerd de eigen tas weer mee te nemen. Een duurzame tas is natuurlijk beter voor het milieu en ook goedkoper. Vaak moet je betalen voor een plastic tas. Wist je trouwens dat in veel Afrikaanse landen, India en ook de staat Californie in Amerika het is verboden om een plastic tas te gebruiken?

Volop mooie tassen op de markt!

Natuurlijk zijn er nog vee meer mooie tassen te verkrijgen, waaronder:
aktetas
boekentas (schooltas)
boodschappentas
buddytas
handtas
koerierstas
schoudertas
weekendtas
handtas
telefoontas
rugtas

 

Het materiaal van de tas

De tassen worden van verschillende materialen en van mooie stoffen met motieven gemaakt. Denk aan katoenen tassen, wol, satijn, zijde en natuurlijk ook leer, chiffon, suède, flanel en kant. Er is vaak volop keuze aan tassen op de markt. Kies de mooiste tassen!

Welke tas moet je kiezen?

Het is vaak moeilijk om uit alle tassen een keuze te maken. Voor iedere gelegenheid kun je er wel een kiezen. Of bij iedere outfit of jurk. Het is natuurlijk goed om een tas te kiezen welke past bij meerdere gelegenheden. Zo kun je optimaal en regelmatig genieten van je mooie tas. Vraag gerust om advies op de markt!

Een mooie tas om boodschappen te doen vind je natuurlijk op de markt! We vullen hem graag met de mooiste producten en helpen je graag met een goed advies!

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail