Geplaatst op: 22 januari 2023

Aanbiedingen scoren bomvol kwaliteit & vakmanschap

Op de markt komen veel verschillende mensen. Het maakt de markt zo mooi! Iedereen is er gelijk. Waar we allemaal wel van houden is natuurlijk om een koopje te scoren! Zo lang het niet ten koste gaat van de kwaliteit. Een zakje fruit wat nog perfect is voor de blender voor een zacht prijsje of de laatste meters van een rol stof. Het is gewoon leuk!

Eerlijke prijzen

Op de markt kun je altijd verzekerd zijn van eerlijke prijzen. Een kilo is en blijft een kilo en soms mag het ook wat meer zijn. Het is daarnaast ook prettig om met vakmensen te doen hebben. Ze weten waar de aardappels vandaan komen, de koeien voor de kaas gegraasd hebben en ook maken ze goede afspraken met hun inkopers. Allemaal met als doel om tevreden klanten te hebben!

Mooie acties & activiteiten

Op de markt zijn er wekelijks wel leuke acties te vinden. Via onze nieuwsbrief en website houden we je hiervan graag op de hoogte. Ook als er een keer wat unieks en leuks gebeurt. Schrijf je daarom in op de nieuwsbrief om niets van onze leuke activiteiten en acties te missen!

Bezoek onze site voor de laatste acties

Op onze website kan iedereen zien welke leuke koopjes je kunt scoren op de markt deze week! Je bent van harte welkom.

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail